Locaties

Snapshot Noletloodsen Schiedam
Locatie Bronx Gothic
Buitenhavenweg 34, 3113 BD Schiedam

Bronx Gothic vindt plaats in Schiedam op het terrein van kunstmanifestatie Snapshot of a larger order. Het decor is een voormalige houtopslag van 6.000 m2 waar de 18e-eeuwse binnenstad en de industriële haven op een spannende manier samenkomen. Van 16 april t/m 17 juli tonen 20 internationaal gewaardeerde kunstenaars nieuw werk. Naast de tentoonstelling presenteert Snapshot of a larger order een eigen theater en pop-up restaurant de Ketelkantine. www.snapshotschiedam.nl

Op vrijdag 18 maart kun je voorafgaand aan de voorstelling mee-eten. De vegetarische en op het seizoen geïnspireerde maaltijd plus heerlijk dessert kost € 15,- per persoon. Reserveer door een mail te sturen naar ketelkantine(@)snapshotschiedam.nl. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Op zaterdag 19 maart is het dineren op de Snapshot Noletloodsen Schiedam onderdeel van de Route XL Noletloodsen -> De Unie.

Klik hier voor meer informatie over het eten op locatie

 

Pelgrimvaderskerk Locatie concert And the Golden Choir l Winterslag
Aelbrechtskolk 20, 3024 RE Rotterdam, www.pelgrimvaderskerk.nl

De Unie Locatie MDSLX
Mauritsweg 34-35, 3012 JT Rotterdam, www.unie010.nl

Toko51 Locatie concert Songs of Boda l Maurice van Hoek
West-Kruiskade 51, 3014 AL Rotterdam, www.toko51.nl

Toko51 heeft een heerlijk Mexicaans restaurant in huis: Sabor Sabor. Alles wordt vers bereid naar authentieke Mexicaanse recepten.

 

Mis niets van het festival! Combineer verschillende voorstellingen op één dag, in- of exclusief busvervoer, of combineer theater en muziek. Klik hier voor alle combinaties.