donderdag

01 januari

Data dubbelfestival Festival De Keuze bekend

nieuws

Festival De Keuze wo 23 t/m zo 27 september 2015
Festival De Keuze Op Locatie wo 16 t/m zo 20 maart 2016

Intrigerend en inspirerend theater van over de hele wereld. Festival De Keuze is het jaarlijks terugkerende theater-, dans-, en performancefestival dat in Rotterdam een verscheidenheid aan eigenzinnige kunstenaars van over de hele wereld presenteert. Met ingang van seizoen 2015/2016 delen we het festival op in twee edities: één in september en één in maart.

In september bevolken de kunstenaars van Festival De Keuze alle hoeken en gaten van de Rotterdamse Schouwburg, in maart dringt Festival De Keuze Op Locatie met bijzondere voorstellingen door in de poriën van de stad.

Het festival nodigt theatermakers uit die de urgentie voelen om iets over de wereld te zeggen. Of ze nu expliciet politiek geëngageerd zijn of meer persoonlijk betrokken, hun werk is altijd weerbarstig en eigenzinnig in vorm en inhoud. Met bijzondere voorstellingen, stevige muziek, goed eten, feest, gesprekken en ontmoetingen met onze internationale gasten belooft het festival uitdagende ontmoetingen. Nu twee keer per jaar.